Veckan som gått

Har inte haft tid att uppdatera så mycket så därför sammanfattar jag lite idag.
Jag har inte gjort så mycket under veckan, tränat crossfit som vanligt.
Vi skulle åka till Ikea i lördags men det var typ 500m kö för att komma in så vi struntade i det, istället åkte vi till Stoff och Stil där jag köte ett mönster och tre tyger så nu ska jag sy. Åkte också till Biltema där vi köpte plastlådor, det var därför vi skulle åka till Ikea. 
Lite synd att det var så lång kö, jag var lite sugen på att gå på Ikea för det var längesedan jag gjorde det sist och man kan alltid hitta något man behöver där... 
 
Jag har börjat läsa en ny blogg "Caroline Kejbert" bra blogg och så kul med hennes butik, älskar att hon kommer starta en webbshop eftersom att jag inte bor särskilt nära dom. 
Lyssnar även på podden "Isabella söker Sheila" den är väldigt bra.
 
På tal om kläder så har jag börjat titta lite på kläder, jag vill ha en snygg kappa men som inte kostar 4000... det finns många snygga men dom är dyra. Kollade runt lite och hittade som tur några snygga men inte så dyra. Jag vill också ha ett par snygga byxor som inte är jeans, tror bara att jag har jeans. Det ska vara ett par typ kostymbyxor men som ändå är snygga och sitter snyggt. 
 
Vad händer i veckan då? 
På torsdag är det begravning, fredag auktion för galopphästarna eller åringarna. Lördag är det fest för att scoutkåren jag är med i fyller 40år så vi ska fira med ledarna.
 
Kram